Drama

Crazy Lover (Akaash Vani)

By  | 

Song Info

Movie: Akaash Vani
Release: 2013
Featuring Actors: Nushrat Bharucha, Kiran Kumar, Kartik Tiwari
Music Directors: Hitesh Sonik
Lyrics: Luv Ranjan
Singers: Sunidhi Chauhan, Vishal Dadlani.
Trivia:

Lyrics in Hindi

येह यी येह येह येह
येह यी येह येह येह
बेबी आय योर क्रेजी लवर
छ्ह बेबी आय योर क्रेजी
लवर येह यी येह

ओ बेबी आय योर क्रेजी लवर हहा
यु समिलिंग में क्लाइम्बिंग टावर
ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर
ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर
ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर
ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर
टावर वैरी टालल ओ माय बेबी डॉल
टावर वैरी टालल ओ माय बेबी



आय कल्ल्य यु कॉलीफ्लॉवर
बेबी आय योर क्रेजी लवर
येह यी येह

ओ माय बेबी हुग हुग हुर्री
आय योर टेडी वार्म न फर्री
लेट लव बे लव
लेत नॉट बीट उप
ई विल ग्लो यू डॉन’टी
यु वोर्री हा हा हा

ओ माय बेबी हुग हुग हुर्री
आय योर टेडी वार्म न फर्री
लेट लव बे लव
लेत नॉट बीट उप
ई विल ग्लो यू डॉन’टी
यु वोर्री हा हा हा

आय हॉर्स यू हॉर्स पावर
बेबी आय योर क्रेजी
लवर लवर लवर

लिसेन लवर मोरे हनी
मिस्टर प्लेबॉय आय नो बन्नी
व्हेरेवेर आय गो व्हाई यू फॉलो
डॉन’त बे चस्प एंड
डॉन’टी बे फनी हा हा हा

होलिस्टन लवर मोरे हनी
मिस्टर प्लेबॉय आय नो बन्नी
व्हेरेवेर आय गो व्हाई यू फॉलो
डॉन’त बे चस्प एंड
डॉन’टी बे फनी फनी है
आय हैप्पी यू हैप्पी ऑवर
व्हाई ओह व्हाई माय क्रेजी लवर

ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर
ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर
ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर
ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर
टावर वैरी तल्लो माय बेबी डॉल
टावर वैरी तल्लो माय बेबी
बेबी आय योर क्रेजी लवर
येह यी येह.

Lyrics in English

Yeah yi yeah yeah yeah
Yeah yi yeah yeah yeah
Baby i your crazy lover
Hha baby i your crazy
Lover yeah yi yeah

O baby i your crazy lover hhaa
You smiling me climbing tower
Oh me climbing tower tower
Oh me climbing tower tower
Oh me climbing tower tower
Oh me climbing tower tower
Tower very tall o my baby doll
Tower very tall o my baby

I cally you cauliflower
Baby i your crazy lover
Yeah yi yeah

O my baby hug hug hurry
I your teddy warm n furry
Let love be love
Let not beat up
I will glow you don’t
You worry ha ha ha

O my baby hug hug hurry
I your teddy warm n furry
Let love be love
Let not beat up
I will glow you don’t
You worry ha ha ha

I horse you horse power
Baby i your crazy
Lover lover lover

Listen lover more honey
Mister playboy i no bunny
Wherever i go why you follow
Don’t be chesp and
Don’t be funny ha ha ha

Holisten lover more honey
Mister playboy i no bunny
Wherever i go why you follow
Don’t be chesp and
Don’t be funny funny haay
I happy you happy hour
Why oh why my crazy lover

Oh me climbing tower tower
Oh me climbing tower tower
Oh me climbing tower tower
Oh me climbing tower tower
Tower very tallo my baby doll
Tower very tallo my baby
Baby i your crazy lover
Yeah yi yeah.

Official Video

Other Video

No video file selected

Leave a Reply